Terug naar Project

Stadswoning - Doelenlaantje

Stadswoningen - Doelenlaantje

Aan het Doelenlaantje worden twee stadswoningen gerealiseerd. De kwaliteit van de woningen wordt bepaald door het Doelenlaantje. Het architectuurbeeld is in samenhang met de sfeer van het beschermd stadsgezicht. De woningen zijn royale gezinswoningen, circa 112 m² woonoppervlak, met een vrijstaande berging in de tuin. Het is mogelijk om met de fiets langs de woning de buitenberging te bereiken. De tuin is aan de centrale binnentuin van de Vijzeltuin gelegen en afgeschermd met een houten schutting.

De woningen bestaan uit een begane grond, eerste verdieping en een vliering. De entree van de woningen bevindt zich aan het Doelenlaantje. De entreehal bestaat uit een toiletruimte, de meterkast en er is ruimte voor een garderobe.
De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is op de tuin gericht. De keuken, voorzien van inbouwapparatuur, bevindt zich aan de straatzijde.

Op de eerste verdieping zijn maar liefst drie slaapkamers en een badkamer gesitueerd. De badkamer is standaard uitgerust met een toilet, douche en een wastafel. De vliering is door middel van een vlizotrap bereikbaar.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 325.840,-
Kavel 130 m2
Woonoppervlakte 112 m2
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
5 - 140 m2 112 m2 4 - Verkocht
6 € 325.840,- 130 m2 112 m2 4 - Koop in Optie